Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

6 от 12 Зодии

Дева – Идеите ви ще бъдат подкрепени


Тази седмица може да разчитате, че идеите ви ще срещнат нужната подкрепа, за да започнете с работата по тях. Ако досега сте имали някакви съмнения, през следващите дни приятели, колеги и роднини ще ги разсеят. Ще се разкрие важна за вас информацията и колебанието ще се изпари. Дните до 18-ти март ще ви позволят да увеличите доходите си, стига да сте готови на извънреден труд, Не пренебрегвайте възможностите за по-високо заплащане, защото тези пари ще са ви необходими.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари