Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

4 от 12 Зодии

Рак – Бъдете по-сдържани


Вашата креативна природа ще има многобройни шансове за изява през следващите дни. Ще се наложи обаче да сте по-сдържани и да не прекалявате със самохвалството, преди да сте се уверили, че идеите имат почва за развитие. Работете тихо и кротко, без да привличате излишно внимание. В отношенията с околните също се постарайте да сте по-предпазливи, тъй като някои коментари може да ви създадат големи проблеми.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари