Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

3 от 12 Зодии

Близнаци – Коригирайте на време грешките си


Тази седмица ще ви поднесе различни предизвикателства в професионално отношение. Време е да погледнете още веднъж проектите, по които работите и да коригирате грешките. Не се притеснявайте да изоставите онова, което не се развива и което очевидно няма да ви донесе очакваните ползи. Проблемите ще ви покажат хората, на които наистина може да разчитате и ще ви подкрепят в бъдеще. Не губете целеустремеността си независимо от появилите се пречки.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари