Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

2 от 12 Зодии

Телец – Запознайте се с нови хора


През тази седмица може да създадете много полезни контакти, които ще са ви полезни в бъдеще. Излезте от зоната си на комфорт и създайте възможности, чрез които да се срещнете с хора извън обичайната си среда. По-лесно ще получавате подкрепа отстрани и може спокойно да задействате някои от старите си идеи. В края на седмицата може да изпитате силен импулс за преследване на някои от старите ви амбиции. Използвайте мотивацията, за да работите по целите си.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари