Какво ви е подготвила седмицата до 18 март според хороскопа

1 от 12 Зодии

Овен – Действайте разумно


През тази седмица ще може да стигнете до корена на някои стари проблеми и да си изясните плановете за бъдещето. Каквото и да решите обаче. Бъдете разумни и се насочете нещо, което в действителност може да се реализира. Не е моментът да преследвате големите си фантазии, защото може да се разочаровате. В дните до 18-ти март се допитвайте по-често до другите и търсете мнението им както за личните, така и за професионалните ви дилеми.

В седмицата до 18-ти март ще се намираме под влияние на огнената и водната стихия. На 17-ти е Новолунието в Риби, което ще ни даде възможност да стартираме нещо ново, а от началото на седмицата Слънцето и Юпитер са в тригон, което даде силен импулс на творческата енергия.

От тази седмица Марс сменя знак и от Стрелец ще премине в Козирог. В този период е важно да действаме разумно, организирани и дисциплинирано, за да реализираме целите си.

Следвайте утъпканите пътеки и търсете съвети от по-възрастни хора, както и от такива с по-висок авторитет. Когато Марс е в Козирог предвещава и скандали с хора на висок пост.

В дните до 18-ти март следвайте интуицията си, кат.о се постараете да сте по-меки и дипломатични.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари