Узнай своя хороскоп за 12 март

1 от 12 Зодии

Овен


Днешният ви ден може да се нарече късметлийски. Звездите предвещават, че ще бъдете зарадвани от множество приятни събития, касаещи професионалния и личния ви живот. Старайте се обаче да не позволявате на еуфорията да ви главозамае, особено при взимането на важни решения. Всъщност най-добре е да се въздържате от кардинални промени днес.

Стартираме новата седмица с приповдигнато настроение. Още от сутринта ще усещаме прилив на енергия и е добре бързо да свършим всички важни дела, защото втората половина на деня ще е неефективна.

Имайте предвид, че до 15.00 часа имаме Луна в Козирог, което допълнително ще ни съсредоточава върху професионални ви ангажименти.

Възползвайте се от момента, за да извлечете най-положителното от всяка ситуации. Не бързайте да отказвате новите бизнес предложения, които ще чуете днес. Дори и да ви звучат рисковано, има потенциал в тях, така че им дайте шанс.

В следобедните часове е добре да се заемете с по-елементарни задачи, тъй като ще усетите напрежение, умора и лоша концентрация. До края на деня ще ви е трудно да осъществите важни начинания, така че си дайте почивка.

Обърнете внимание, че утре е Екадаши. Ако желаете да спазвате поста за пречистване на тялото и душата, е желателно още от днес да минете на постна храна, за не шокирате организма с резки промени в храненето.

Не забравяйте след поста да преминете плавно към стария си начин на хранене и да не бързате с приема на животински продукти и твърди храни.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари