Косите ти ще настръхнат от тези страховити истории с деца

Страховити истории

Децата обичайно се възприемат като най-чистите и невинни създания, които ни зареждат с положителни емоции и ни дават сили да продължим напред в трудните моменти. Понякога обаче техният образ може да бъде и зловещ.

Това потвърждава писателката Мики Кендъл, която приканва в Туитър хора, общували си с хлапета, да разкажат за най-странните си и плашещи думи, които са чували от тях. В резултат на това в профила на писателката започват да се публикуват разкази за хлапета, от които на всеки може да му настръхне косата.

Така например потребител разказва как, когато бил малък, братчето му често говорело за някакво друго свое семейство, което никой не познавал. В началото всички си мислели, че детето просто си измисля.

Призрачна къща

Историите му обаче започнали да стават все по-детайлни и в тях присъствала мистериозна синя къща. Един ден малчуганът дори сам завел близките си до въпросното жилище, което се оказало безлюдно. Щом го видели, родителите му щели да припаднат от ужас.

Друг човек споделя не по-малко страховита история, случила се във фамилията му. В историята се разказва за момченце, което един ден излязло извън града на разходка със семейството си. Още по пътя то се държало странно и проявявало интерес темата за смъртта.

Дори попитало родителите си как биха реагирали, ако то загине. Когато по-късно при разходката семейството стигнало до ферма, родителите взели бинокъл на детето, а то започнало да си играе с него с голям интерес.

На другия ден, когато потеглили на път, бинокълът отново бил в ръцете на малчугана. По време на пътуването обаче станала катастрофа, а играчката ранила лицето на детето.

Предишен живот

По-късно то починало. Но това не е най-странното. При разчистване на детската му стая родителите му намерили рисунка, която напълно пресъздавала неговата смърт и забития в лицето му бинокъл.

Необяснима случка с дете разказва и жена, която останала потресена от думите на тригодишния си син. Когато тя била бременна отново, една нощ момченцето подхвърлило: Днес сестричката ми ще има рожден ден. В началото дамата не обърнала голямо внимание на тези думи, но когато още същата нощ започнала да ражда, веднага се сетила за тях.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари