Юпитер е ретрограден в Скорпион! Вижте за какво да се подготвите

Юпитер е ретрограден в Скорпион! Вижте за какво да се подготвите

От 9 март до 11 юли най-масивната планета в Слънчевата системаЮпитер, ще се движи ретроградно в Скорпион. За този период от 4 месеца е важно да сме по-внимателни с някои неща.

В астрологията Юпитер е планетата на философията за живота, дълбокия смисъл, способността да обогатяваме гледната си точка, да приемаме страховете си, да сме толерантни към чуждото и непознатото.

Ретроградният Юпитер ще ни накара да се замислим дали страховете ни са реални или просто се поддаваме на първичните си инстинкти, които ни карат да страним от всичко непознато.

Скорпионът, от друга страна, отговаря за дълбоките емоции, кризите, които ни трансформират, наследството, общите инвестиции, задълженията и секса. С ретроградността на Юпитер може да преосмислим всяка от тези теми.

Темата за парите, които получаваме от другите, също ще е силно подчертана в следващите месеци. Може да се освободите от нагласи, които до скоро са ви тласкали в една и съща рутина.

Юпитер е ретрограден в Скорпион! Вижте за какво да се подготвите

Ретроградният Юпитер ни позволява да стигнем до много скрити истини, но тъй като е в Скорпион, това духовно пътуване трябва да става с пречистване от всичко остаряло и ненужно.

По-лесно ще се открива и разобличава фалшът, като ще може и да разберем дали играем несвойствена за себе си роля. Време е да изследваме надълбоко и да търсим философския смисъл.

В този период може да се забавят дела, свързани с висшето образование, правната дейност и пътуванията зад граница. Съсредоточете се върху благотворителните дела и се опитайте да излекувате травмите си от миналото.

За да разберете в коя сфера може да се освободите от минали травми и ще разберете истинското значение, което ще трансформира нагласите ви, вижте кой дом от наталната ви карта се управлява от Скорпион.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати