Какви магически свойства притежават цветовете

Какви магически свойства притежават цветовете

1 от 10 Снимки

1. Жълто


Жълтият цвят може да подобри настроението ви. Препоръчва се, в случай че често страдате от депресия, тъга и безпокойство. Ще ви направи по-трудолюбиви, целенасочени. Ще ви донесе успехи в ученето и на работното място.

Още в много стари времена някои общности са имали специално отношение към цветовете. Вярвали са, че притежават магически свойства, чрез които лекуват човешкото тяло и душа, сбъдват желания и ни правят по-щастливи.

Днес малцина се сещат за тайнствените способности на цветовете. Повечето от нас избират и комбинират цветове в зависимост от своя вкус, модните тенденции и разбиранията си за стил. Добре е обаче все пак да знаем какви са необикновени сили имат багрите според нашите предци.

Затова ви предлагаме да разгледате галерията ни, където сме подбрали за вас любопитни факти за най-популярните цветове. Вижте техните свойства и се възползвайте от тях, за да сбъднете своите желания.

И не забравяйте, че за се докоснете до магията на дадена багра, не е нужно да се обграждате с нея навсякъде, а просто по-често да я съзерцавате.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати