Прочетете тук дневния си хороскоп за 7 март

1 от 11 Зодии

Овен


От днес ще успявате по-лесно да споделяте желанията и да привличате вниманието на противоположния пол. Възползвайте се детската си искреност, за да се забавлявате с новите запознанства, а не да драматизирате. Хората, които си търсят половинка, ще имат по-голям шанс да срещнат сродната си душа, ако проявят инициатива и подхождат директно.

Луната ще се движи в полето на Скорпион и днес, заради което е необходимо да действате по-предпазливо. Ако сте заобиколени от твърде неясни и мистериозни обстоятелства, не действайте, преди да сте ги проучили достатъчно добре.

През деня интуицията ви ще е по-точен съветник от разума. Затова правете това, което ви казват емоциите, независимо че логиката ще твърди обратното. Днес с пълна силна ще важи поговорката Най-хубавото е невидимо за очите.

По-късно днес Венера ще премине от Риби към Овен, което ще ни направи по-смели в любовните отношение. Хората, които си търсят половинка, трябва да са по-инициативни и да демонстрират видно чувствата си. Решителността ще се оценява от противоположния пол в този период.

page

Водолей

Денят може да ви напомни за някои неприятни събития от миналото, които ви се иска да не се бяха случвали. Но вместо отново да извъртате глава и да се преструвате, че лошото не се е случвало, опитайте се да си извадите поука от старите грешки. Миналото може ясно да ви покаже към какво трябва да се стремите в бъдеще и да извади наяве скритите ви желания./page

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари