Разберете какво ви готви седмичният хороскоп до 11 март

1 от 12 Зодии

Овен – Ще може да взимате ясни и категорични решения


През тази седмица ще имате възможност да изясните някои обстоятелства и да стигнете до информация, която до този момент е оставала скрита. Ще може да вземете категорични решения, тъй като условията през следващите дни ще са напълно ясни и няма да има за какво да се колебаете. Пазете се от конфликтни ситуации с авторитетни фигури, защото това ще е във ваш ущърб. В края на седмицата може да се наложи да задържите стартирането на проекти, свързани с общите ви финанси, кредити и задължения.

Очаква ни една силно емоционална седмица, която започва с доминиране на знаците Риби и Скорпион. Четири планети ще се движат в Риби до сряда, а в първите два дни от новата седмица в Скорпион се намират едновременно Луната и Юпитер.

Това означава, че в началото на седмицата водеща ще е интуицията. Слушайте вътрешния си глас и се доверете на знаците на Вселената, без значение че логиката може да ви казва точно обратното.

През следващите дни са по-вероятни обърквания в следствие на разсеяност и неразбиране. От средата на седмицата Меркурий и Венера преминават в Овен, което ще ни направи по-директни, категорични и с ясно изявени позиции. Много истини бъдат казани в този период.

От тази седмица започва и ретроградното движение на Юпитер в Скорпион, което ни провокира добре да обмисляме проектите си в съдружие.

Виж повече

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари