Научете тук своя дневен хороскоп за 4 март

1 от 12 Зодии

Овен


През днешния ден ще се наложи да се примирите, че не може да знаете всичко, и ще трябва да се предадете пред мистериите и неизвестността. Това може да събуди някои страхове от миналото, но не бива да поставяте стени само защото липсва пълна информация за обекта на вашите интереси. Опитайте се да контролирате по-малко и да се доверите на знаците от Вселената.

Днес Слънцето и Нептун оформят точен съвпад в Риби, което ще насочи вниманието ни към фундаментални въпроси като смисъла на живота, значимостта на връзките и работата ни.

Мечтите ни за бъдещето ще надделяват пред реалността, в която се намираме, и е възможно да си фантазираме повече. Време е за кратко да забравим за себе си. Погледнете на хората около вас като на свое отражение и не ги съдете.

Днешния ден е ориентиран към романтика, прошка, компромиси и творчество. Сега е моментът да творите, защото може да разчитате усета си за естетика.

Съвпадът в Риби означава и че ще ни заливат силни емоции, от които не бива да бягаме, а да изразим открито, но по деликатен начин.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари