Sanovnik.bg»Статии»Астрология»Хороскопи»Хороскоп за месец март! Ето какво да очакваш

Хороскоп за месец март! Ето какво да очакваш

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
4 от 12 Зодии

Рак – Време е да запретнете ръкави


През март определено ще трябва да се потрудите здраво, защото нищо няма да получите даром. Затова пък, ако бъдете дисциплинирани, целенасочени и смели резултатите няма да закъснеят. Нужно е само да поработите над мотивацията си, която куца през последните седмици, и да повярвате в себе си.

Още в началото на месеца ще ви се стори, че късметът е на ваша страна. Нещата в службата ви ще потръгнат и в личен план ще наблюдавате подем. Но може да се окаже, че този успех е илюзорен, така че не бързайте да се главозамайвате с постиженията.

Има шанс да сте наденици възможностите си и да останете с излъгани очаквания. Внимавайте с договорите, които сключвате. Добре е да преразгледате уговорките, които правите през това време на година.

Средата не месеца ще е наситена със събития. Те могат да са свързани с всички сфери на вашия живот и малко да ви объркват на моменти. Но ако се вслушате в интуицията си, ще се ориентирате как да постъпите в отделните ситуации.

Към края на март се пригответе за някои словесни битки. Не всички ще са склонни да се съобразяват с вашата гледна точка и ще възникнат търкания между вас и хората от обкръжението им. Ще трябва да сте по-тактични и склонни към компромиси, за да намерите общ език с вашите близки и приятели.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати