Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Тестове и Психология»Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

1 от 11 Снимки
Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си
Снимка: interesnoznat.com

Карта 1


Преди да обвинявате другите, че не ви отвръщат с любов, помислете дали вие им давате такава. Първо се постарайте да бъдете възвишени, великодушни и всеопрощаващи и тогава критикувайте околни.

Хората рядко живеят в настоящето. Те или си мислят непрекъснато за миналото, или се питат какво ще им се случи в бъдещето. А опитвайки се да узнаят какво им предстои, проверяват хороскопа си, посещават гадателки и си служат с ритуали като хвърляне на боб, гледане на кафе, гледане с чай.

Хвърлянето на карти Таро също е много популярна техника за предсказване на бъдещето, но и тя изисква определени познания, които не всеки има. А и не всеки може веднага да се сдобие с такива карти. Затова пък ние сега ви предлагаме лесен начин да разберете какво трябва да предприемете в бъдеще, за да сте по-щастливи.

За целта трябва само да разгледате дванадесетте карти от изображението горе и да си изберете една от тях. Запомнете нейното число и проверете в галерията ни какво символизира съответната карта. Вслушайте се в съветите, които тя ще ви даде, и привлечете късмета на своя страна!

Карта 12

Дори и най-лошото на пръв поглед събитие може да има някакви позитивни страни за вас. Всичко зависи от това какво значение ще му придадете. Опитайте се да извличате най-позитивното на всяка ситуация и да гледате само с усмивка на живота.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати