Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как
Make your Wishes Come True Using Nothing More than a Ring! Here`s How
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Бижута и Камъни»Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Сбъднете желанията си само с пръстен! Ето как

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k345
1 от 5 Снимки

Палец


Ако бленувате за по-пълноценен сексуален живот, то задължително трябва да поставите пръстен на палеца. Древните хора вярвали, че, разположено на този пръст, бижуто гарантира по-вълнуващи и задоволителни интимни преживявания.
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Пръстенът е аксесоар, който издава отношението ни към модата. Поставянето на красиво бижу винаги допълва визията и ни прави още по-привлекателни за противоположния пол.

Пръстените обаче не са просто обикновени накити. В миналото се е смятало, че те притежават магически свойства и са в състояние да изпълняват желания. Неслучайно присъстват в различни старинни заклинания и ритуали.

Ако искате и вие да се възползвате от необикновените свойства на пръстените, не е нужно да сте специалисти в извършването на магически обреди.

Все пак това си е цяла наука и не всеки е запознат добре с нея. Достатъчно е обаче да знаете, че можете да сбъднете определени свои копнежи в зависимост от това на кой пръст носите своето любимо бижу.

Прочетете следващите редове, за да узнаете в какви сфери помагат различните разположения на пръстена. Не е изключено да се окаже, че трябва да смените мястото му на вашата ръка или пък да си купите още един пръстен, в случай че имате няколко желания, които се стремите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати