Краят на света дойде: Бременна овца роди Антихриста

Офца

Краят на света е близо. Бременна овца в Африка роди. Това, което излезе от нея, накара селяните да рухнат на колене в молитви.

Ужасяващо послание от Дявола, предупреждение или самият Антихрист – това са само част от догадките за това какво е съществото, родено от прокълнатата овца. Според фермерите от Африка, станали свидетели на ужасяващата случка, то е нещо средно между агне и човек. Това се вижда и от фотосите, които са и доказателство за зловещото събитие.

Мистериозната аномалия е регистрирана във ферма в РЮА. Фермерите свидетелстват, че не са станали преки свидетели на самото раждане. Няколко часа след него те намерили мъртвото същество. Според тях то им е изпратено от Дявола.

Директорът на месната ветеринарна служба признава, че агнето наистина прилича на човек. Той обаче има обяснение за случилото се, тъй като е и човекът, проследил цялата бременност на овцата. По думите му плодът е заразен с треска още в началото на бременността на животното. Това станало и причина за чудовищната мутация. След 5 месеца мъки овцата родила Антихриста.

Антихриста

За момента не се знае дали чудовището е починало само или било убито от фермерите. В областта култовете и вярата в злите сили е издигната в култ. Ето защо мнозина са категорични, че в онази плевня в ЮАР се е родил самият Антихрист, който ще доведе до края на света.

Това може да е накарало вярващите селяни да сложат край на живота му. От друга страна същество, родено с толкова много аномалии, надали би оцеляло на бял свят повече от няколко часа. Дали някой го е спасил от мъките, или е спасил човечеството - никога няма да разберем.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати