Разберете тук своя седмичен хороскоп до 4 март

1 от 12 Зодии

Овен – Разтълкувайте сънищата си


Тази седмица търсете знаците на съдбата във вашите сънища. Подсъзнанието ще ви подсказва на кои ангажименти е време да обърнете внимание и към кои проблеми да насочите фокуса си. Ако отдавна искате да стартиране нещо самостоятелно, през следващите дни ще може да избистрите плановете си и да сте по-продуктивни. В края на седмицата бъдете внимателни в комуникацията с околните, защото да обидите някого. Помислете и как да промените нездравословните си навици.

През тази седмица ще се намиране под влиянието на водните знаци – 4 планети се движат в Риби, Юпитер е в Скорпион, а седмицата започва с Луна в Рак. Това ще усили емоциите до краен предел, а интуицията няма да ни подвежда.

В такива дни е нормално да сме по-емпатични, чувствителни и с желание да се грижим за някой. Дните до 4 март ще са и подходящ период за творчески занимания, терапия и дълбок самоанализ.

Не подценявайте спонтанните си предчувствия, защото те ще ви насочват в правилната посока. Обръщайте внимание и на сънищата си, защото те също може да са много ярки.

В края на седмицата ще настъпи Пълнолунието в Дева, което ще извади наяве дребните ни прегрешения и малките недостатъци. Ще се създадат възможности да се самоусъвършенстваме и да живеем по-здравословно.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари