sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Извънземни»Трусовете в Пловдив са дело на извънземни!

Трусовете в Пловдив са дело на извънземни!

Земетресение

Трусовете в Пловдив, които събудиха жителите на града под тепетата, са дело на извънземните. Според конспиративни теории при вторият трус животните не са реагирали.

Два пъти в рамките на 24 часа пловдивчани бяха събудени от мощни трусове. В нощта срещу четвъртък земетресение с магнитуд 4.8 изкара акъла на града. След като пред целия следващ ден имаше вторични трусове, през следващата нощ малко преди полунощ градът бе разтресен отново. Този път земетресението бе с магнитуд от 3.8 по Рихтер. Епицентърът бе в близост до първия земетръсен център, което е крайно нетипично.

Докато първият трус бе приет за воля на природата, вторият озадачи пловдивчани. Те го определят като цунамиподобното усещане, преминаваща вълна под земята. Не закъсняха и конспиративните теории, вариращи от извънземни до американска намеса.

Будни пловдивчани изразиха притеснението си дали наистина няма друга причина земята да се тресе. Гражданите се изреждат да изнасят притеснителни данни за странното поведение на домашните им любимци. Те са притеснени, че свръхсензитивните животни не са реагирали не само преди труса, а и по време на него. След като темата стана актуална, все повече пловдивчани свидетелстват, че домашните животни не са реагирали и на първия трус.

Предположенията, преживяванията и догадките варират. Сеизмолозите обаче са категорични, че такъв тип леки земетресения безопасно освобождават напрежението в земните пластове.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати