Какво гласи хороскопът ти за 26 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


През първата половина на деня отделете време за служебните си занимания. Възможно да е да допуснете досадна грешка поради несъобразителност. След края на работния ден се настройте на романтична вълна. Някой ще се опита да ви прелъсти с мили жестове и сантиментални подаръци. Не е задължително обаче това да е партньорът ви.

Първият ден от новата седмица може да се определи като енергичен и наситен със събития. Предстоящото Пълнолуние, ще ускори някои събития и ще ни вдъхне повече смелост. Луната все още се намира в Рак, така че семейните въпроси ще продължат да ни вълнуват поне до обяд.

Днешният понеделник в общи линии ще е хармоничен и продуктивен, но в следобедните часове е възможно да настъпи кратък период на несигурност и объркване.

Тогава ще трябва да предприемете действия, за които не сте готови и да вложите в начинанията си целия си потенциал. Ако се концентрирате добре, всичко ще мине гладко.

Привечер имайте доверие само на най-близките си. Не планирайте нищо, което се отнася до непознати хора. Не разчитайте много на чуждата помощ и останете верни най-вече на себе си.

Има опасност да бъдете въвлечени в известна заблуда, ето защо трябва да подхождате с голяма съобразителност в общуването с околните.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари