Магии за подмладяване и разхубавяване
Magic Rituals for Rejuvenation and Beautification
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магии за подмладяване и разхубавяване

Магии за подмладяване и разхубавяване

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
1k366
Магии за подмладяване и разхубавяване
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
Препоръчано за малки и големи:
Преносима сгъваема чаша от силикон - 350 мл
22.00 лв.
Виж ››

Едва ли има жена, която да не си мечтае за вечна младост. Все пак жизнените, свежи и красиви дами са по-привлекателни за противоположния пол.

И макар в съвременния свят да съществуват най-различни процедури и трикове за по-младежка визия, оказва се, че темата е вълнувала жените още преди много години.

За да заличат следите на времето, както и да съхранят своята сексуална енергия, те са изпълнявали определени ритуали. Някои от магиите за подмладяване и разхубавяване ще споделим и с вас днес.

Измиване с мартенски сняг

Магии за подмладяване и разхубавяване

Според едно старо предание измиването с мартенски сняг е ритуал, който да ви подмлади. За целта е добре да се намирате извън града, да станете рано и да съберете с шепи малко чист и пухкав сняг, с който бързо да разтриете лицето си, като заедно с това изречете думи: Сняг, измий лицето ми и ме съхрани млада и чиста отвън и отвътре!

Ритуал с ябълка

Казват, че ритуал с ябълка може не само да разкраси и подмлади жената, но и да я направи много по-здрава и плодовита. За целта трябва в продължение на 12 дни вечер (прави се при растяща луна) да изяжда по една ябълка, като заедно с това повтаря: Аз съм млада, красива и здрава като тази ябълка. Важно е, докато тези думи се изричат, в съзнанието си жената да вижда образа, към който се стреми.

Магия с ваша красива снимка

Магии за подмладяване и разхубавяване

Съществува и друг ритуал за красота и подмладяване, който е малко по-съвременен. За него трябва да си набавите снимка, на която се харесвате и сте на около 25 години.

Важно е да сте се чувствали щастливи в момента, в който е правена снимката, и тя да носи силен положителен заряд. Сложете фотографията под възглавницата си и преспете така една нощ. След това я върнете в албума си, но я сложете така, че да не я виждат други хора.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest