Узнай своя хороскоп за 25 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Денят ще ви предостави творческо вдъхновение. Ще намерите своята муза, която ще ви мотивира да се справите с много задачи, при това по доста креативен начин. През вечерните часове останете верни на интуицията си. Не се доверявайте дори на най-близките си хора, ако вътрешното ви гласче ви подсказва, че те ви мамят.

Днешният ден ще е изпълнен със събития и емоции. Заради Луната в Рак ще са актуални темите, свързани с роднинските взаимоотношения.

Ще ви се наложи да отделите повече време на семейството и домашния уют. Ако имате деца или по-възрастни близки, сега ще трябва да им обърнете по-голямо внимание.

Същевременно настроенията днес бързо ще се сменят и това може да окаже негативно влияние върху личния ви живот.

Ако сте в нова връзка, имайте предвид, че партньорът ви може и да не изтърпи честата смяна на емоциите ви. Бъдете по-тактични и не си позволявайте да избухвате пред любимите си хора.

Днешният ден крие и други опасности. Нарастват рисковете от кражби и измами. Ето защо е желателно да боравите разумно с парите си и да не се доверявате сляпо на непознати.

Дръжте вещите си близо до вас и в никакъв случай не оставяйте телефони, таблети или други подобни устройства без надзор. Внимавайте и при боравене с опасни машини, както и при шофиране.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари