Прочетете тук дневния си хороскоп за 20 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


През деня с лекота ще може да решавате въпроси, отнасящи се до вашия дом. Ако сте планирали някакъв ремонт или пък искате да се преместите в нова квартира, сега е най-подходящото време да се оглеждате за нови предложения. Не бързайте обаче да сключвате сделки, преди да сте се запознали с всички подробности по условията, за да не останете излъгани.

През първата половина от деня Луната в Овен сключва напрегнат аспект с Уран, който се движи в същия знак. Това предразполага към по-лесно раздразнение и нервност.

Най-добре отложете важните задачи за втората половина от деня, тъй като тогава ще може да разчитате на трезвата си преценка. Стремете се да се владеете и да не излизате от рамките на обичайното си ежедневие.

Денят ще е динамичен, но се старайте да не се заемате с повече задачи, отколкото можете да изпълните. В противен случай ще сте по-напрегнати и избухливи.

Четирите планети, събрани в Риби, ще ни насърчават да обърнем внимание на творческата и духовна страна на живота. Старайте се да разберете хората около себе си, а не да ги нападате.

Виж повече

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари