Нумерологичен хороскоп за седмицата 19 - 25 февруари

1 от 11 Снимки

1. Любовта е на първо място


Връзката ви ви носи щастие. Отдадените двойки ще се насладят на задълбочено разбирателство. Енергията подкрепя опита на нови неща и следването на романтичните мечти. Това ще ви насърчи да се забавлявате. Времето е идеално и за самотните, които ще открият сродната си душа. Излъчвате увереност, която е много привлекателна.

За да надникнете в света на нумерологията и да узнаете какво ви очаква в периода от 19 до 25 февруари, трябва първо да изчислите своето лично число. То представлява едноцифрен сбор между рождените ви ден, месец и година.

Ако при сборуването получите числата 11 и 22, не трябва продължавате да ги събирате, докато достигнете едноцифрено число, тъй като те имат своето специално място и трябва да се запазят така. При всички останали случаи обаче е необходими да се извърши събиране на числата от датата ви на раждане, докато се получи число от 1 до 9.

Така например, ако сте родени на 20 юли 1953 година, първо трябва да съберете цифрите на деня – 2+0=2, месецът си остава 7, а накрая се събират числата в годината – 1+9+5+3=9. Личното число в този случай е сборът между 2, 7 и 9, което е 18. Събираме още веднъж, за да получим едноцифреното число 9.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари