Виж тук своя седмичен хороскоп до 25 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Седмицата ще е продуктивна за тези от вас, които се опитват да разгадаят определени въпроси и да достигнат до по-подробна информация. Ще работите добре с данни и лесно ще правите логически връзки, така че ще ви е по-лесно от всякога да се доберете до желаните отговори. Отделно ще се ползвате с пълното доверие на своите роднини, приятели и колеги. Те с охота ще ви споделят преживяванията си, а наученото ще се окаже полезно и за вас самите.

Очаква ви прекрасна седмица. Събитията ще се развиват бързо и постепенно ще започнете до достигате целите, които сте си набелязали по-рано. В средата на седмицата ще трябва да сте малко по-внимателни.

В сряда и четвъртък се налага да проявите по-голяма сръчност, по-богата фантазия, но и разбиране към проблемите на околните. Само така ще запазите хармоничните си отношения с тях. В личен план обаче е добре да наблегнете на по-консервативния подход.

Не очаквайте от половинката ви да е прекалено разкрепостена. Някои експерименти в спалнята е възможно да ѝ се сторят твърде далечни и отблъскващи. За сметка на това наблегнете на домашния уют.

Вкусните вечери в приятна обстановка ще засилят връзката ви с любимия човек. През почивните дни пък ще сте обзети от силни страсти и желание за успехи. Моментът е добър за по-активни изяви и на любовния фронт и в работата.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари