Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Предсказания и Пророчества»Последните предсказания на Распутин ще ви оставят безмълвни

Последните предсказания на Распутин ще ви оставят безмълвни

Антония Р.Антония Р.
Джедай
2k731
5 от 5 Снимки

5. Краят на света


Макар че не е назовавал конкретна дата, Распутин е виждал края на деня като естествен край на живота в нашата Слънчева система. Той е казвал, че Слънцето ще изпепели Земята, а Апокалипсисът ще бъде предшестван от тридневен мрак. По-голямата част от планетата ни ще се превърне в пустиня, докато накрая не изчезне.

Името на Григорий Распутин е толкова известно, колкото и на последното кралско семейство на Русия. Причините един обикновен селянин да се остане в историята, са няколко, но това, което не спира интереса към него, са неговите прословути предсказания.

Освен като народен лечител, лекуващ от хемофилия сина на император Николай II, Распутин е бил известен и със своите пророчески способности.

Според историческите свидетелства загадъчният руснак е успял да предскаже своята смърт и тази на Романови. В последните си дни той неколкократно е заявявал, че прегръща живи мъртъвци. Казвал е също, че краят на Руската империя е близо, а новото управление ще донесе реки от кръв и нова война.

Много по-любопитни обаче са последните пророчества на Распутин, отнасящи се до бъдещето. Може да ги прочетете в нашата галерия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати