Подгответе се за деня с хороскопа за 18 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Денят ще ви даде възможности за благоприятни промени и потенциал да направите живота си по-интересен. Сега е време да покажете на какво сте способни, като стартирате нови проекти и сте лидери по тяхното осъществяване. Бъдете активни по реализирането на желанията си и търсете информация по-задълбочено.

През днешния ден Меркурий влиза в Риби, което може да усложни общуването, тъй като ще се очаква да се разбираме на интуитивно ниво, а не на словесно. Хората, което държат да се уповават на фактите, може да се изправят пред големи предизвикателства.

От друга страна, този транзит на Меркурий е благоприятен за хората на изкуството, тъй като стимулира въображението и желанието за творчество.

Квадратът между Марс в Стрелец и Нептун в Риби става точен днес, заради което ще трябва да проявяваме повече мъдрост и състрадание, ако искаме да избегнем конфликтите и нервното напрежение.

Колкото и големи да са амбициите ви и независимо за коя сфера се отнасят, трябва да търсите по-миролюбиви методи, за да ги постигнете.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари