Магия за привличане на любов с тръбичка
sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Магии, Вещици и Проклятия»Магия за привличане на любов с тръбичка

Магия за привличане на любов с тръбичка

Магия за привличане на любов

Магиите за любов и привличане на любимия са едни от най-трудните за изпълнение, но и най-ползотворните. Тази с магическата тръбичка обещава най-добри резултати, тъй като е най-мощната и устойчива на времето.

Ритуалът с тръбичка е изключително мощен. Той обаче няма да изпълни желанието ви на мига. На вселенските висши сили им трябва време, за да реализират желаното. След като го направите, ви остава само да чакате, докато молбата ви бъде изпълнена. Изстреляйте мислите си в целта, а след това забравете за молбата си. Ако успеете да я изхвърлите от главата си, тогава ще дойдат и най-добрите резултати.

За изпълнение на ритуала за привличане на любимия са ви нужни плътна хартия или картон. От избрания материал направете тръба с дължина 18-20 см и диаметър около 3 см. След това легнете в удобна поза и се отпуснете напълно. Вземете тръбичката в ръце и погледнете през нея. Представете си, че на противоположната страна виждате лицето на мъжа/жената на вашите мечти.

Магия за привличане на любов с тръбичка

Когато изпълнявате ритуала за любов по този простичък начин, той действа изключително ефективно. С него между вас и любимия ви човек, независимо къде се намира той в момента, се установява енергийна връзка. Енергията между вас протича по хартиената тръбичка. Сигналът се завихря по нея и заради законите на физиката се засилва по оста на зададеното от вас направление и се увеличава многократно. Когато усетите, че връзката е в своя пик, кажете следните магически думи:

Аз съм твоята любов!

Аз те призовавам!

Аз те привличам!

Ти си неудържимо привлечен/а към мен!

Ти бързаш към мен!

Ти идваш към мен!

Да бъде така!

Любов

Опитайте се да видите с душата] си колко привлечен е избраникът ви към вас. Погледнете през тръбичката и вижте как идва към вас, тича, бърза да дойде и т.н.

Когато контактът отслабне, завършете ритуала. Ако всичко е направено както трябва, у вас ще възникне чувство на удовлетворение. Вие ще почувствате как посланието ви е достигнало своя получател.

Ритуалът за привличане на любимия с тръбичка трябва да се повтаря периодично. Така ще усетите пълната сила, заложена в него. Единственото условие, за да имате успех, е да изпращате само положителна енергия към обекта на чувствата си. Излъчвайте всепоглъщаща любов и топлина и ще ви се върне стократно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати