Научете тук седмичната прогноза на нумерологията до 18 февруари

1 от 11 Снимки

1. Бъдете по-общителни и отворени към новите хора


Тази седмица отделете повече време за нещата, които ви носят най-голямо удоволствие. Срамежливостта или страхът да говорите за чувствата си ще пречат в свързването с хората около вас. Затова бъдете по-смели и инициирайте вечери с приятели или пък романтична изненада за своята половинка. Флиртувайте и бъдете по-отворени към новите хора през следващите дни.

За да узнаете какво ще ви се случи в дните от 12 до 18 февруари според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То се явява сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Обърнете внимание, че ако при изчислението получите числата 11 или 22, всяко едно от тях трябва да си остане така. В този случай не бива да се извършва събиране, тъй като в нумерологията тези две числа имат своя специално значение и трябва да се запазят. Но при другите случаи трябва да продължите да извършвате събиране, докато достигнете до едноцифрено число.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате как да направите изчисленията. Ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Katerina
Katerina
12.02.2018 18:49
Супер, тук има и месечен
0
0