Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

10 от 12 Зодии

Козирог – Стабилизирайте финансите си


Стартирате седмицата със силна увереност, която ще ви позволи да поемете контрола на събитията около вас. С напредването на седмицата се опитайте да разчистите задълженията си и да въведете стабилност по отношение на финансите си. Ще може ясно да видите какви са били пропуските ви до този момент и да предприемете промени, които ще върнат стабилността ви в материален план. Социалният ви живот също ще е по-активен през тази седмица.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари