Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

9 от 12 Зодии

Стрелец – Пътувайте по-често


Нуждата ви от промяна през тази седмица ще е изострена до крайна степен. Ще имате нужда да пътувате, да се срещате с нови хора и да разчупите обичайната си рутина. Може да се срещнете със стари приятели и познати или пък да пътувате по-често през следващите дни. Бъдете внимателни единствено с финансите, тъй като излишните разходи ще доведат до дразги с най-близките ви хора.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари