Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

8 от 12 Зодии

Скорпион – Върнете хармонията във връзките с околните


В началото на седмицата се насочете към дома си и се освободете от всичко ненужно. Ще може да направите същото и в отношенията си с околните, тъй като с напредването на дните до 18 февруари все по-ясно ще виждате проблемите, които до този момент са оставали скрити. Важно е да въведете яснота във връзките си и да върнете хармонията по между си. Бъдете внимателни с финансите, понеже през втората половина от седмицата са възможни измами.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари