Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

7 от 12 Зодии

Везни – Очаква ви романтична седмица


Новата седмица може да поднесе на необвързаните нова любов и нова връзка. Обвързаните, от друга страна ще се чувстват подкрепени от половинката си в реализирането и на най-смелите си идеи. Семейните ще могат да решат много въпроси, свързани с техните деца. Седмицата дава стимул и на творческите ви проекти, като до 18 февруари ще може да разчитате на оригиналните си идеи и подход, за да направите впечатление на правилните хора.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари