Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

6 от 12 Зодии

Дева – Променете ежедневните си навици


В дните до 18 февруари може да обърнете повече внимание на физическото и психическото си здраве. Но ако искате да започнете нова диета, най-добре да е режим, който вече сте изпитали. В ежедневните ви навици също може да настъпи голяма промяна, така че да има повече ред и дисциплина. Новите възможности ще се появят към края на седмицата, но трябва да сте готови да работите с партньор.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари