Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

5 от 12 Зодии

Лъв – Очават ви нови възможности в любовта


През тази седмица партньорските взаимоотношения ще са основната тема, която ви занимава. Може да сте по-амбициозни по отношение на любовната си връзка или да сте готови на големи промени. За самотните предстоящите дни ще са отлична възможност да открият своята сродна душа и да се влюбят. Големи промени предстоят и на работното място, но се изисква да сте по-сдържани и търпеливи, за да не пропилеете възможностите си.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари