Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

4 от 12 Зодии

Рак – Разделете се със старите предубеждения


През тази седмица се разделете с всичко ненужно и се опитайте да изгладите неяснотите с хората около себе си. Ако искате да поставите ново начало, сега е време да промените предубежденията си спрямо околните и да изчистите недоразуменията по отношение на проектите ви. Ще може да загърбите старите съмнения или да започнете проекти, с които да увеличите финансите си, но трябва да сте напълно искрени с околните и да погледнете и от тяхната гледна точка.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари