Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

3 от 12 Зодии

Близнаци – Опитвайте нови неща, за да обогатите кръгозора си


Тази седмица ще ви стимулира да се издигнете над дребните проблеми и да погледнете на събитията около себе си от по-голям мащаб. Опитайте се да разширите кръгозора си, като се присъедините към курсове и школи, от които може да научите нещо ново. През седмицата ще може да се сбогувате с някои стари ограничения, но това ще се случи само ако излезете от обичайната си рутина и опитате нещо ново. Не бързайте да отхвърляте и офертите за пътешествия зад граница.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари