Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

12 от 12 Зодии

Риби – Направете си равносметка


Пред вас ще се открият много нови възможности тази седмица, но е нужно да вървите към тях плавно. Не затваряйте рязко вратата към миналото, а се опитайте с малки стъпки да вървите към промените. Духовните ви стремежи и нуждата от спокойствие и усамотение тази седмица ще са силни. Направете развносметка на плановете си до момента и на уроците, които са ви дали най-големите ви неуспехи, преди да продължите напред.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари