Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

11 от 12 Зодии

Водолей – Променете външния си вид


Скритите ви желания и стремежите да отстоявате себе ще излизат на преден план през тази седмица. Може да направите големи промени във външния си вид или излъчването, така че хората да ви приемат по напълно нов начин. Сега е време да опознаете по-добре себе си както външно, така и вътрешно. Не се страхувайте от промените, защото те ще ви позволят да се видите от различна светлина.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари