Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

2 от 12 Зодии

Телец – Фокусирайте се върху кариерното си развитие


Новата седмица ще раздвижи амбициите ви в кариерата. Не бъдете твърде скромни, а покажете пред хората най-добрите си страни. Ако изпитвате някакви съмнения, потърсете човек с повече опит за съвет. Дните до 18 февруари ви дават шанс да намерите по-подходяща работа, да заемете по-висока позиция в настоящата си кариера или да подпишете по-изгоден договор. Екипната работа също ще вид донесе големи ползи, стига да споделяте плановете си открито.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари