Разберете седмичният си хороскоп до 18 февруари

1 от 12 Зодии

Овен – Действайте заедно с екип


Седмицата за вас започва с приключване на вече започналите дела, а по отношение на работата е възможно неудовлетворението ви да расте и да имате силно желание за промяна. От средата на седмицата интересите ви ще са насочени по-скоро към приятелската среда и груповите начинания. Ако имате някаква идея, стремете се да я развивате в екип или пък я споделяйте открито, защото лесно ще привлечете подходящо хора, с които да я реализирате.

Събитията тази седмица ще преминат под влияние на слънчевото затъмнение във Водолей. Затъмнението ще е в съвпад със Слънцето и Меркурий, които също се намират във Водолей и ще ни насърчи към обединение по обществени каузи.

В дните до 18 февруари ще сме стимулирани да сме по-оригинални и независими както в отношенията с хората около себе си, така и в работата.

Предстои ни седмица на обновление и промени. В следващите дни може да стигнем до важни истини за себе си и да разберем какво наистина искаме от бъдещето. Анализирайте това, което се случва, а не го подминавайте.

Сега ще бъдат поощрени процеси в сферата на обществените отношения, колективните начинания, реформите и благотворителните дейност.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари