Какво ви очаква според хороскопа за 12 февруари

10 от 12 Зодии

Козирог


Опитайте се днес да действате по-дипломатично с хората около себе си, като не отрязвате всяка от идеите им. Дори да вярвате, че съветите им са поста повърхностни и незапознати с темата, по която работите, обяснете им го мило. Не бъдете твърде студени и критични към околните, защото така ще изгорите мостовете си към тях, а подходете с разбиране и ги подкрепете.

Новата седмица започва с Луна в Козирог, което е подходящо време за рутинна работа. Заемете се с обичайните си задължения и не предприемайте нищо ново, защото резултатите няма да са добри. Каквито и мечти да имате, по-добре се въздържайте от рисковани и необмислени начинания.

Нужно е да бъдете по-дисциплинирани и отговорни, като прецизно разгледате всяка от задачите си и се постараете те да бъдат изпълнени качествено.

Не правете нищо през пръсти, а се стремете да бъдете надеждни както в професионален, така и в личен план.

Тази седмица не е препоръчително да стартирате нови начинания, а се постарайте да довършите вече започнатото, или да се отървете от натрупаните вещи.

Бъдете по-разумни и по отношение на парите. Планирайте умно инвестициите си и не се изкушавайте да пръскате разходи за ненужни придобивки.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари