Научете тук дневния си хороскоп за 11 февруари

10 от 12 Зодии

Козирог


Ако днес не сте напълно сигурни какво се очаква от вас и какво точно трябва да предприемете, това е сигурен знак, че трябва да дадете спирачки и да преосмислите отново плюсовете и минусите на целите си. Дори и да не предвидите с точност развоя на събитията, ще може да се настроите за евентуалните последици.

Луната днес влиза в Козирог и ще ни настрои към решаването на делови въпроси и семейни проблеми. През първата половина от деня може да се чувстваме по-ограничени и потиснати. Но не бива да придаваме прекалено голямо значение на неприятните емоции.

Ентусиазмът и положителното настроение от предните дни ще стихнат, като сега е време време да бъдем по-отговорни и дисциплинирани спрямо работата и хората около себе си. Налага се да стиснем зъби и да свършим някои неща.

Върнете се към старите си обещания и вече започнатите дела и се постарайте да довършите започнатото. Отново се изправете пред предизвикателствата и този път не се отказвайте от най-големите си цели само защото по пътя се се появили трудности.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари