Твоят дневен хороскоп за 10 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Иска ви се всичко да се случва бързо. Желаните резултати обаче няма как да се появят в максимално кратък срок от време. А това ще ви подразни. Лошото ви настроение пък ще се отрази и на околните. Колкото повече бързате, толкова по-бавно ще се случват нещата.

Луната остава в Стрелец, което прави деня активен и приятен. До обяд е в хармония и със Слънцето, което е прекрасно време за хармонизиране на отношенията, най-вече в семейството.

В следобедните часове се активизира хармоничен аспект на Луната с Уран. Той ще поддържа доброто настроение и приятния тонус. След 18.38 ч. до края на деня Луната ще е без курс, така че не предприемайте важни стъпки. Всички романтични или делови срещи ще са разочароващи.

Днес и утре на дневен ред ще са темите за личните амбиции и самоутвърждаване. Не се сравнявайте с никого – всеки има свой собствен и уникален живот. Не се захващайте с неща, които не са ви по силите. Ако по някаква причина не сте удовлетворени от себе си – останете сами със себе си и помислете бъдещите стъпки на промяна.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари