Биолог видя НЛО в градината си! Вижте разказа му

Биолог видя НЛО в градината си! Вижте разказа му

Известни са безброй случаи, при които хора твърдят, че са видели извънземни. Повечето от тях обаче не се приемат за чиста истина, тъй като не са подкрепени с доказателства и обикновено са плод на нечие развинтено въображение.

Когато обаче историите за НЛО се разказват от човек на науката, започват да будят по-голям интерес. Такъв е и случаят с млад биолог от град Нанси, Франция, който забелязва необикновена летяща машина през миналия век.

Датата е 21-октомври 1982 година. По обяд млад биолог извършва обичайните си занимания в своята градина, когато се случва нещо крайно нетипично. Над него започва да се носи сравнително дребен летящ апарат с овална форма.

Отдолу уникалното изобретение било обагрено в сивкаво, а отгоре – в зеленикаво. Младият учен успял да огледа машината в детайли, но така и не видял тя да се състои от някакви отделни части. Другото, което му направило впечатление, е, че странната джаджа била почти безшумна и не излъчвала по-специална температура.

Въпреки това, когато летателният апарат изчезнал в небето, тревата в участъка, над който кръжал, се изправила. Семките в растенията наоколо пък изглеждали като изпечени. Същевременно обаче не се наблюдавала промяна в корените им.

След тази странна случка младият биолог побързал да се свърже с властите и да им разкаже. По всичко личало, че той наистина е видял нещо необикновено, но и до днес произходът на летящият кораб остава мистерия.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари