Sanovnik.bg»Статии»Мистерии»Вярвания, Традиции и Обичаи»Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

Често намирате дребни монети навън? Ето какво означава това

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k247
Монети
Луксозна кутия за бижута и часовници
Препоръчано за теб:
Луксозна кутия за бижута и часовници
54.00 лв.
Виж ››

На всеки от нас му се е случвало да намери стотинка на улицата, докато се разхожда. Обикновено в такива случаи се радваме на късмета си, прибираме паричката в джоба си и забравяме за нея.

Ако обаче често ни се случва да намираме дребни монети на пътя, става дума за нещо повече от щастлива случайност. Това е начин, чрез който наши починали близки се опитват да ни дадат сигнал, че бдят над нас и ни закрилят, категорични си медиумите.

Ангел хранител

Честото намиране на дребни пари по пътя е знак, изпратен ни от създания от други измерения. Това са наши ангели-пазители, които искат да ни кажат, че ни наблюдават и следят за нашето добруване. Това може и да са духове на наши починали баби, дядовци и ли други родственици, които ни закрилят и от отвъдното.

Захвърлената монета на пътя не е единственият знак, чрез които пазителите ни говорят. Други подобни сигнали са рязката промяна в температурата, хвърчащите бели перушинки, странната миризма. Чрез тях ангелите, които бдят над вас, искат да ви кажат, че трябва да сте спокойни и уверени, защото те ви пазят.

Пера

Понякога ангелите-хранителите искат да загатнат не само за присъствието си, но и да ви предупредят за опасност. Като такъв знак можете да разтълкувате честото изпускане на предмети у дома или излизането извън строй на някои нови електроуреди. В такива случаи трябва да осмислите добре плановете си и да внимавате с новите начинания, съветват още експертите по спиритизъм.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest