Sanovnik.bg»Статии»Сънища»Факти за сънищата»Събуждате се по едно и също време нощем! Ето какво означава

Събуждате се по едно и също време нощем! Ето какво означава

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
1k252
2 от 4 Снимки

Събуждане между 23.00 часа и 01.00 часа


Неспокойното въртене в леглото в този интервал издава, че изпитвате страх и несигурност към заобикалящия ви свят. Имате нужда да поработите над своята независимост и обичта към самите себе си, за да се успокоите. От друга страна, пробуждането в този период може да се дължи на злоупотреба с алкохол и консумация на прекалено мазни блюда.

Събуждането по никое време не е непознато на хората явление. То всъщност е доста често срещан процес и в основата му стоят редица причини. Понякога състоянието е предизвикано от прекомерна консумация на алкохол. Друг път се дължи на преяждане или похапване на шоколадови изделия преди лягане.

Ако събуждането в малките часове започне да ви притеснява често, можете да търсите причината другаде.

Много често отговорен за този неприятен проблем е именно стресът. Заради тревогите, които изживяваме през деня или спотайваме дълбоко в себе си, съзнанието ни не може да намери покой, когато сме се отпуснали в леглото.

В крайна сметка напрежението ескалира и резултатът е налице – за поредна вечер будуваме, докато всички останали у дома се наслаждават на сладка дрямка, а след това целият ден ни е крив.

За да разберете какво ви кара да се будите често през нощта, можете да посетите специалист.

Вариант и да си послужите с едно древно китайски обяснение на проблемите. Според китайските мъдреци именно периодът, в който се будим, разкрива какви вълнения ни мъчат. Разгледайте галерията и открийте произхода на вашето безсъние още сега.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати