Нумерологичен хороскоп за седмицата 5-11 февруари

1 от 11 Снимки

1. Върнете си хармонията и баланса


Последните седмици имахте изтощително ежедневие, наситено с негативни емоции. Неприятните усещания започнаха да се отразяват зле както на душевното ви състояние, така и на здравето ви. Затова в близките дни трябва отново да ви върнете спокойствието и щастието. Помислете за разтоварващи практики като йога и пилатес, с които да премахнете напрежението. Разгледайте и билковите чайове, които ще са ви особено полезни в студени дни.

За да узнаете какво ще ви се случи в дните от 5-ти до 11-ти февруари според нумерологията, трябва първо да изчислите своето лично число. То се явява сбор между деня, месеца и годината ви на раждане.

Обърнете внимание, че ако при изчислението получите числата 11 или 22, всяко едно от тях трябва да си остане така. В този случай не бива да се извършва събиране, тъй като в нумерологията тези две числа имат своя специално значение и трябва да се запазят. Но при другите случаи трябва да продължите да извършвате събиране, докато достигнете до едноцифрено число.

Ето и един пример, който ще ви помогне да се ориентирате как да направите изчисленията. Ако сте родени на 10-ти юни 1953 година, първоначално е необходимо да съберете цифрите на деня – 1+0=1, месецът си остава 6, а накрая трябва да съберете цифрите от годината – 1+9+5+3=9.

Личното число в такъв случай е сборът между 1, 6 и 9, което е 16. Събирате 1+6, за да получите едноцифрено число и така откривате, че личното ви число е 7.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари