Ето го твоят седмичен хороскоп до 11 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Обърнете внимание и на чуждите интереси тази седмица. Не се опитвайте на всяка цена да се наложите, а бъдете склонни да правите компромиси. Бъдете по-скромни и се научете да се съобразявате и с нуждите на другите. В противен случай ще развалите ценни контакти и ще загубите доверието на важни хора.

Седмицата стартира ползотворно. Ще имате възможност да уредите спорни въпроси, касаещи личния ви живот. Във вторник и сряда вече ще сте по-спокойни, но ще почувствате нуждата да промените нещо в ежедневието си.

Ще сте готови да експериментирате с визията си и да се впуснете в крупни покупки. По време на шопинга обаче мислете внимателно – склонни сте да харчите много пари за ненужни дреболии.

Четвъртък е време за уединение и самоанализ. Поразсъждавайте върху поведението си последните дни. Възможно е да сте допуснали грешка към най-близките. Сега е моментът да се реванширате.

Петък трябва да посветите на физически активности като разходки и спорт. Събота и неделя осмислете амбициите си.

Възможно е да сте станали прекалено безкомпромисни, следвайки целите си, и това да ви пречи на пълноценната комуникация с любимите хора. Задължително използвайте почивните дни и за развлечения. От голямо значение е поне няколко часа да не мислите за

работа

.

Виж повече

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари