Хороскопът разкрива какво ви очаква на 4 февруари

1 от 12 Зодии

Овен


Битовите занимания ще ви отнемат прекалено много време днес. Ако се впуснете в решаване на домашни задачи, рискувате да пропилеете деня си, без да сте си доставили капка удоволствие. Затова позволете си поне днес да постъпите егоистично и посветете деня си на отдих. Кратка разходка извън града ще ви се отрази чудесно.

Денят ще е енергичен и събитията ще се случват бързо, но е възможно да не ви донесат желаните постижения. Заради Луната във Везни ще се вглеждаме по-сериозно в собствените си качества, външния си вид и романтичните си отношения, а това, което ще видим, вероятно няма да ни задоволи.

През целия ден ще наблюдаваме околните и себе си. Ще се сравняваме по определени параграфи и все ще ни се струва, че другите са по-красиви, успешни и щастливи.

Ще подставим под съмнение не само собствените си заложби, но и партньорствата си. Ще се вглеждаме прекалено много в поведението на половинката си и ще я критикуваме без сериозни причини. Това, от своя страна, ще доведе до търкания и кавги.

Съветът на Звездите е да използвате днешния ден, за да се усъвършенствате, както и да въведете промени в рутината си, но да не се поддавате на болезнени амбиции, защото те ще ви разболеят.

Обмисляйте добре стъпките си и не прекалявайте с обвиненията и самокритичността. Внимавайте и при пазаруването – има опасност да останете разочаровани от инвестициите си.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари