Узнай своя хороскоп за февруари!

1 от 12 Зодии

Овен


През февруари пред вас ще се открият нови възможности за реализация. Ще разберете, че притежавате повече потенциал, отколкото сте предполагали. Желанието ви да експериментирате на нови фронтове ще ви помогне да достигнете по-големи постижения в кариерата и в любовта. След 18-ти февруари започнете да се вглеждате по-внимателно в детайлите. Дребнички на пръв поглед знаци ще ви дадат важна информация.

Месец февруари настъпва без Пълнолуние, но това ни дава само привидно спокойствие. Всъщност Пълнолунието е от голямо значение за взаимоотношенията между хората, защото спомагат да се прекратят нездравословните връзки, да се отстрани всички вредно и да се започне начисто.

Без Пълнолунието е възможно месецът ни да мине хармонично, но така и да не разберем за интригите, които се въртят около нас и в които сме замесени неволно.

Затова е важно на кого се доверяваме през следващите седмици и доколко допускаме хората в живота си. Желателно е да не гласуваме прекалено доверие на нови лица само защото ни омайват с красиви думи и приказки.

Значим момент от февруари е и Слънчевото затъмнение, което ще се случи в средата не месеца. Възможно е на 15-ти февруари да сме объркани в усещанията си за света и да проявяваме противоречиво поведение.

Ето защо се препоръчва да прекараме повече време в уединение и да не предприемаме важни и рисковани постъпки. Колкото повече се придържаме към рутинни занимания, толкова по-добре за нас.

Краят на месецът също е специален момент. Тогава ще намерят своето развитие начинания или въпроси, които сме засегнали още през декември 2017 година.

Рейтинг

4
Общо 1 гласували
5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари